Ontharing Voor Dames: Waxen Of Laserontharing - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Published Feb 01, 22
6 min read

Permanente Ontharing In Genk - Zacht & Veilig Met - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

So Clean Clinic

Wildekastanje Laan 3/bus 2, 3600 Genk
089 21 93 43
laserontharing

Binnen een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood worden en wat zwellinkjes vertonen. laser ontharing prijs. Dit is een normale reactie op de sterke hitte die de laser in de haarwortel gebracht heeft, dit zal snel verminderen. Om de reactietijd zo kort mogelijk te houden wordt er een verkoelende gel aangebracht die je zelf mag verwijderen als de huid weer rustig is.Na 1 of 2 weken zul je zien dat de haren die behandeld zijn heel langzaam uit de huid groeien, als je dit storend vindt kun je deze haren scheren, je mag ze ook laten zitten, ze vallen er vanzelf uit. Eigenlijk bijna alle huidtypes en haarsoorten van mannen en vrouwen! Er zijn echter een paar uitzonderingen, lichte donshaartjes en harde witte/grijze haren reageren niet goed op de laser, dit omdat zij bijna geen pigment hebben.

Mocht je twijfelen of jouw huid geschikt is voor een laserbehandeling, aarzel dan niet en neem contact met ons op via 030 2711808 zodat wij dit samen kunnen overleggen. Uiteraard beoordelen wij voorafgaand aan de behandeling de huid en haarsoort en overleggen met je wat je van de laserbehandeling mag verwachten.

Veelgestelde Vragen Over Laserontharing - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Je mag het gebied met zachte reiniging wassen maar niet scrubben. Je mag met het behandelde gebied niet in de zon, niet op de zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruiken 4 weken voor en na je behandeling. Na 1 of 2 weken zullen de behandelde haren uitgroeien, je mag scheren (hoeft niet), de haartjes vallen er vanzelf uit.Voor de eerste behandeling mag je 6 weken niet epileren of harsen. Laat de huid na de behandeling met rust, ga niet pulken.

Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei op de borst, buik, schouders, rug, armen, benen, gezicht, schaamstreek, handen of voeten? Tegenwoordig laten steeds meer heren hun schaamstreek ontharen met warme wax. Ontharing voor sporters Het laten waxen van de benen is erg populair onder de sportende heren. Een fanatieke wielrenner heeft minder infecties bij een val als de benen onthaard zijn en bij zwemmers zorgen gladde benen voor minder weerstand in het water.

Blijven Haren Altijd Weg Na Laserontharing? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

In de zomer groeien haren sneller dan in de winter. Brazilian Wax + Boyzilian Wax is populairder dan ooit! Moderne mannen kiezen steeds meer voor het (al dan niet volledig) verwijderen van schaamhaar in de schaamstreek, scrotum en bilnaad (perineum). Onze specialiste gebruikt professionele was van . Omdat mannen over het algemeen meer beharing hebben dan vrouwen en onze ontharingsspecialiste meer tijd zal moeten besteden aan de Brazilian Wax herenbehandeling, , is er een prijsverschil.

u.v. bilnaad) BENEN ONDER- OF BOVENBENEN HANDEN EN VOETEN .

Haren op een rug zijn lastig te behandelen. het effect hangt af van het gebruikte apparaat. Helaas dringen flitslampen itt tot diode lasers, niet voldoende tot de diepgelegen haarwortels door. Het effect is vaak teleurstellend. Laserontharen is nooit definitief. Beter is te spreken van een permanente haarreductie. Dat wil zeggen dat de vernietigde haarwortels nooit terug komen, maar ervzijn helaas nog veel " slapende" haarwortels die kunnen uitgroeien tot een dikke zwarte haar.....

Veelgestelde Vragen Over Laserontharing - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Er is veel kaf onder het koren bij ontharings instituten, helaas. Betrouwbaar en prijstechnisch interessant kan zijn mediskincare, maar er zijn er natuurlijk gelukkig, veel meer! .

In de zomer komen de blote armen en benen weer tevoorschijn en kunnen we de zwemkleding weer uit de kast halen! Waarschijnlijk ben je ook weer druk in de weer geweest met het scheermes, harsen, epilady of ontharingcrème? Om voor altijd van ongewenste haargroei af te zijn is laserontharen een geweldige oplossing.

Vraag 1: Kan laserontharing in de zomer? Tijdens de laserontharingsbehandelingen moet je extra voorzichtig zijn als het gaat om zelfbruinen of zonnebaden (of het nu gaat om blootstelling aan de zon of zonnebanken). Het laserlicht wordt geabsorbeerd door de donkere pigmentatie van het haar. Omdat zonnebaden de huid donkerder maakt, maakt dit het voor de laser moeilijker om onderscheid te maken tussen het pigment in de huid en het pigment in het haar.

Definitief Ontharen - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Daarom raden we aan om tijdens de laserontharingsbehandelingen directe blootstelling aan de zon (of zonnebanken) te vermijden. Als je die verleidelijke zomervakantie echter niet kunt weerstaan, volgen hier enkele eenvoudige regels:Wacht 2 weken na de behandeling voordat je het behandelde gebied aan de zon blootstelt, Wacht 4 weken na blootstelling aan de zon tot de volgende behandeling, Breng iedere 2 uur en direct na het zwemmen SPF30 aan om te voorkomen dat het gebied verbrandt, Vertel de huidtherapeut altijd wanneer je een vakantie hebt geboekt, of wanneer je terugkomt en een kleurtje door de zon hebt! Vraag 2: Kan laserontharing dan nog voor mijn zomervakantie? Daar is goed rekening mee te houden.

Een voordeel is dat de haartjes dan precies uitvallen aan het begin van je vakantie, dus heb je er weinig omkijken naar! Ongeveer een maand na je vakantie mag je weer behandeld worden, tenzij je dus toch te bruin geworden bent in het te behandelen gebied. Is het toch niet helemaal gelukt om het gebied uit de zon te houden? Dan wachten we uit voorzorg liever iets langer tot je bruine kleurtje weer vervaagd is.

Vraag 3: Mag ik wel scheren als ik aan laserontharing ben begonnen? Ja, dat mag! Omdat de haartjes na de behandeling uitvallen is scheren misschien niet eens nodig (permanente laserontharing). Scheren kan trouwens haargroei niet verergeren, dat is een fabeltje. Harsen, epileren en de touwtjesmethode mogen echter niet meer als je eenmaal aan laserontharing bent begonnen.

Laserontharing - Schoonheidssalon - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Vraag 4: Hoe vaak moet ik terug komen voor laserontharing? Biologisch gezien is er elke keer dat je Huidzorg Houten bezoekt circa 15% van de haren in de actieve groeifase. Deze haren zitten diep in het haarzakje en zorgen ervoor dat het haarzakje effectief uitgeschakeld wordt door het laserlicht. Om deze reden zijn er gemiddeld zes behandelingen nodig.

Daarom heeft het absoluut zin om één of twee keer te laten laserontharen voor je zomervakantie. De haartjes in de oksels, op de benen, rug en bikinilijn voelen hierdoor een stuk minder stoppelig aan. De haren die nog aan de beurt komen groeien langzaam en dun terug. Conclusie, Is het niet persé nodig om bruin te worden bij de bikinilijn, oksels, rug, benen, borst, armen of buik (of ander gewenst gebied)? Dan kom je goed in aanmerking voor laserontharing in de zomerperiode! We adviseren om het huidgebied op zonnige dagen om de twee uur in te smeren met zonnebrandcrème SPF30 of af te dekken met kleding of een handdoek.

Gratis intakegesprek laserontharen, De huidtherapeuten van Huidzorg Houten laseren met de gouden standaard onder de ontharingslasers: de Lightsheer Quattro en zijn er in getraind om de behandelingen zo effectief mogelijk uit te voeren, door onder andere precisie, juiste instellingen en uitgebreide voorlichting. Vooraf aan de eerste behandeling nemen we een intakegesprek af, waarin je uitgebreid voorgelicht wordt en we bekijken wat voor jou persoonlijk een handige planning is.