Permanente Ontharing - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Published May 31, 22
7 min read

Hoeveel Behandelingen Heb Ik Nodig? - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Hoe Vaak Moet Ik Mijn Philips Lumea Gebruiken? - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.beHoe Vaak Laseren Voor Resultaat? - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

So Clean Clinic

Wildekastanje Laan 3/bus 2, 3600 Genk
089 21 93 43
Laserontharing Full Body

De behandeling is niet geheel pijnloos. Het is te vergelijken met naaldenprikjes en u zult warmte voelen. Verdoving is echter niet nodig. De behandeling is meestal goed te verdragen. Direct na de behandeling wordt de huid ingesmeerd met verkoelende crème (aloë vera).

Girlscene interviewde een hele tijd geleden vier jonge meiden over het laseren van lichaamshaar. Wij vroegen Demi, Janycka, Krissi en Lucian het hemd van het lijf over haar laseren. Deed het pijn, is het duur en natuurlijk: Is het de moeite waard? Omdat er nog steeds veel vragen zijn omtrent haar laseren delen wij nogmaals graag de mening van meiden die de behandeling hebben meegemaakt, zodat jullie na het lezen van dit artikel alles weten over het laseren van lichaamshaar. tanden bleachen.

Ze noemden het een snor. Dus mijn moeder kwam met het idee: haar laseren. Janycka: Ik ergerde me er echt aan dat ik telkens als een bikini aan wou dat ik dan echt altijd moest scheren. Ik kon niet spontaan mee ergens naartoe om te zwemmen o. i.d. want er moest eerst onthaard worden! En als ik het dan had geschoren zag je nog een beetje van die zwarte stipjes.

Een laserbehandeling was dus de perfecte oplossing! Ik koos voor haar laseren. Krissi: Ik had heel erg last van scheerbultjes na het ontharen en ook groeide het haar tot ver op mijn bovenbenen. Hoe meer ik scheerde, hoe donkerder de haartjes terugkwamen en hoe meer scheerbultjes en (huid)irritatie ik kreeg.

Laserontharing Met De Soprano Ice Laser - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Mijn moeder zag ook dat ik er last van had en zij stelde voor: haar laseren. Lucian: Eigenlijk begon mijn moeder daarover. Zij wilde dat graag laten doen, dus mochten mij zus en ik het ook laten doen. Dat vonden mijn zus en ik allebei een goed idee. Om elke keer je haar weg te scheren is toch een karwei, het is makkelijker om het gewoon permanent te laten ontharen.

Demi: Ik weet helaas niet meer hoe dat bedrijf heet. Het is al een tijd geleden, het haar laseren. Janycka: Ik laat het bij Looxbf doen, een beautyinstituut in Nunspeet. Het ziet er allemaal heel mooi uit en professioneel en je wordt heel goed geholpen. Alles over haar laseren werd goed uitgelegd en iedereen is heel aardig.

Laserbehandeling Van Zichtbaar Ontsierende Beenvaatjes - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.beVeelgestelde Vragen Over Laserontharen - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Ik ben er over het algemeen wel tevreden over, maar het duurt een lange tijd. Tussen elke behandeling gaan meer weken zitten, waardoor het lang duurt. Demi: de haren boven mijn bovenlip. Janycka: Ik laat mijn bikinilijn laseren. Krissi: Alleen de bikinilijn. Lucian: Ik laat mijn bikinilijn, en het stukje buik onder mijn navel en okselshaar laseren.

Permanente Laserontharing – Hoe Werkt Dat? - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.beLaser Ontharen? Maak Nu Een Afspraak - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Ik heb wel eens twee of drie keer mijn voorhoofd laten laseren, omdat ik daar nogal veel puistjes had en vooral veel talgproductie. Benen laseren heb ik niet geprobeerd. Ze maken ze je bovenlip schoon (om de haartjes eraf te halen). Dan smeren ze een dikke laag speciale gel over je bovenlip heen.

Laserontharing: Hoef Jij Binnenkort Ook Nooit Meer Te Scheren? - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Ze leggen de de laser op een deel en drukken op het knopje van het apparaat, die laten ze ongeveer drie seconden erop zitten en dan doen ze het volgende stukje tot je hele bovenlip gedaan is. Het deed best pijn, je voelt een soort hitte op je huid tijdens het haar laseren.

Daarna werd er gevraagd je broek uit te doen. Je onderboek (een string is het handigst), mag je gewoon aanhouden tijdens het haar laseren. Vervolgens wordt het deel dat gelaserd moet worden ingesmeerd met een gel. Het deel wat gelaserd moet worden moet trouwens wel geschoren zijn, het mag niet geëpileerd zijn.

Het laserapparaat is eigenlijk een soort pistool met aan het uiteinde een klein vierkant oppervlak waar het licht uitkomt. Het vierkantje is heel klein, ongeveer 1 bij 1 cm. Met dat vierkantje gaan ze dus over je huid heen. Het glijdt als het ware over je huid terwijl je kleine stroomschokjes voelt.

Dus dan doet ze sommige stukjes even apart. Ik vind dit wel wat pijnlijker dan wanneer het ‘glijdt’. Soms heb je even een gedeelte wat echt gevoelig is, dan kan je gewoon even zeggen of ze even wil wachten en dan gaat ze daarna weer verder. Je moet gewoon door blijven ademen en niet je adem inhouden.

Laserbehandeling Van Zichtbaar Ontsierende Beenvaatjes - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Eén behandeling van je bikinilijn duurt in totaal ongeveer een kwartiertje. Je moet jezelf van tevoren scheren want dan doet het minder pijn met laseren. Je krijgt een soort “verkoelende” crème op zodat je het branderige gevoel minder voelt als ze gaan laseren. Dan krijg je een soort bril op die je ogen beschermt tegen het licht. tanden bleken prijs.

Je kunt het vergelijken alsof je een elastiekje tegen je huid los laat (irritant dus) daarna voel je er weinig van. Als je klaar bent doen ze er nog een verfrissende crème op. Je kunt terug komen zo vaak je wilt. Bij sommigen gaat het eerder weg dan bij anderen.

Gemiddeld heb je zo’n 8 tot 10 behandelingen nodig. Je kunt het laten laseren om de 6 of 8 weken, tussendoor moet je huid rust krijgen. Door middel van flitslicht wordt de haargroei op je huid verminderd. Er wordt dus een apparaatje op je huid geplaatst, waarna een hele felle lichtflits komt.

De haarfollikel wordt vervolgens. meteen vernietigd. Zo simpel werkt haar laseren. Je krijgt eerst een gel gesmeerd op de delen van je huid die ze gaan laseren. Daarna worden die delen door de laser geflitst. Nadat dat is gebeurd, krijg je een verzachtende lotion op de geflitste delen van je huid.

Hoe Vaak Moet Ik Mijn Philips Lumea Gebruiken? - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Ik vind zelf wel dat het pijn doet. Vooral bij de bikinilijn, je hebt daar namelijk een stuk waar je huid donkerder is (meer pigment). Hoe donkerder de huid is, hoe meer pijn het doet. Mensen met een getinte huid kunnen deze behandeling dus eigenlijk niet doen, omdat het dan teveel pijn doet.

Als ik zou moeten omschrijven hoe het voelt, dan zou ik zeggen hele kleine naaldenprikjes die erg warm aanvoelen. Het is gelukkig wel zo voorbij, je bent echt zo klaar met haar laseren. Nee, want er is geen verschil. Het groeit nu elke keer weer terug en nu hars ik het gewoon maar.

Dus het had geen zin om er verder mee te gaan. De vrouw die mij behandelde vertelde dat het kwam omdat ik een getinte huid had en jonger ben dan 18. 'Je hormonen veranderen nog' zei ze erbij. Ik wil als ik achttien ben weer mijn haar laseren, ik word er namelijk echt gek van elke keer harsen! In totaal heb ik 5 behandelingen nodig.

Alle 5 de behandelingen worden ongeveer verspreid over een jaar. Tussen de behandelingen zit telkens een grotere periode. Tussen de vierde en vijfde (laatste) behandeling zitten 6 maanden. Ik moet zeggen dat na de eerste behandeling al duidelijk verschil te zien was. Nu na mijn vierde is alles al bijna weg.

Laserontharing In Gent. Snel En Comfortabel. - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Ik ben nu al dik tevreden en ik denk dat na die vijfde behandeling het resultaat helemaal perfect zal zijn. Heel blij! Ik ben er nog niet volledig vanaf maar het komt steeds minder snel terug. Ik heb alleen nog maar stoppeltjes. Ik ben tot nu toe redelijk tevreden met het resultaat.